De winnaars van de Computable Awards 2020 zijn bekend!

26 november, 2020

De winnaars van de Computable Awards 2020 zijn bekend! En hoewel Wijkverpleging Zwolle niet als winnaar uit de bus is gekomen, vinden we het natuurlijk wel een grote eer dat we genomineerd waren voor de award in de categorie Zorgproject.

Het is een compliment aan alle medewerkers die hard aan het project rondom “Digitale Medicijnregistratie voor de thuiszorg in Zwolle” hebben gewerkt. Niet alleen hebben zij hun best gedaan om een nieuwe techniek te implementeren, ze hebben ook samen gewerkt, kennis gedeeld en elkaar geholpen bij het gebruik van de nieuwe techniek. De nominatie van de Computable Awards geeft ons energie om door te gaan met deze manier van werken.

Wijkverpleging Zwolle wil Zorginstituut NederlandLeiden University Medical CenterRadboudumc#GoFairIKNL (Integraal Kankercentrum Nederland)MaastroUniversiteit MaastrichtHEALTH-RI#StichtingNationaleIntensiveCareEvaluatie#DutchInstituteforClinicalAuditingNederlandse Hart Registratie (NHR)UMC Utrecht#VektisTNO en #CZ van harte feliciteren met het winnen van de Computable Awards in de categorie Zorgproject met hun project “Personal Health Train”.

« Terug naar overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *